شاخص ترین ویژگی گل گاوزبان آرامش بخشی آن است. نوشیدن دمنوش گل گاوزبان باعث درمان سردردهای عصبی می شود. کمک به رفع تنگی نفس می کند و باعث بهبود گردش خون شده و به این ترتیب سلول ها به ویژه سلول های مغز اکسیژن بیشتری دریافت می کنند.
گل گاوزبان دمنوشیست نشاط آور، رنگ رخساره را باز می کند، تنگی نفس، گلودرد، دلهره و وحشت را از بین می برد و از غم و غصه می کاهد. شما می توانید برای تقویت کلیه و پیشگیری از ورم و عفونت از این دمنوش نیز بهره ببرید.
دمنوش گل گاو زبان و بهار نارنج
دمنوش گل گاوزبان یکی از پرطرفدار ترین نوشیدنی هاست که اغلب آن را به همراه لیمو عمانی درست می کنند. اما یک ترکیب جالب و پر خاصیت می تواند ساخت دمنوش گل گاوزبان و بهار نارنج باشد. برای تهیه این دمنوش آماده اید؟
طرز تهیه دمنوش:
سه لیوان آب جوش
دو قاشق غذاخوری گل گاوزبان
سه قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج
یک برش از لیمو
عسل یا نبات برای شیرین شدن به مقدار لازم
تمامی موارد بالا را در یک قوری بریزید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم اجاره دهید که دم بکشد. پس از مدت مذکور دمنوش آرام بخش شما آماده است.
در تهیه این دمنوش فوق العاده می توانید از شکوفه های خشک شده بهار نارنج هم استفاده نمایید. برای این کار باید آن را در حدود ده دقیقه که مانده تا دمنوش شما آماده شود به میزان یک قاشق چای خوری اضافه نمایید. دلیل این کار این است که اگر بهارنارنج زیاد بجوشد تلخ می شود.
دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب
خواص این دمنوش عالی عبارتست از: خواب آور، آرامبخش اعصاب، پایین آورنده فشار خون، رفع گلودرد، مقوی دماغ، معده و کبد سرد، افزایش ترشح ادرار، ضد سردردهای عصبی، درد کلیه، ضد تشنج و سنگ کلیه و…
طرز تهیه دمنوش:
دو قاشق غذاخوری گل گاوزبان به علاوه یک قاشق غذاخوری سنبل الطیب را درون دو لیوان آب جوش و کمی نبات می ریزیم و پس از نیم ساعت دم کشیدن آماده خواهد شد.
همچنین می توان گل گاوزبان را به همراه لیمو عمانی و سنبل الطیب دم کنید. این دمنوش خوشمزه آرام بخش، خواب آور و برای رفع سردردهای عصبی و دردهای کلیوی مفید است. هر دو این گیاهان طبیعت گرم دارند.