گلپایگان شهری است کهن که در شمال غربی استان اصفهان واقع گردیده است. گردشگران بسیاری سالیانه برای بازدید از مناطق تاریخی و گردشگری گلپایگان به این شهر سفر می کنند. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی یعنی کباب در این شهر به بهترین صورت طبخ می شود. این کباب بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.
کباب گلپایگان به وسیله گوشت سالم پرواری که در دشت و مرتع ها چریده است تهیه شده می شود. این کباب هر روزه از گوشت تازه بره، مقداری پیاز چرخ کرده و نمک درست می شود. در گلپایگان ۸۵ واحد صنفی کبابی در حال فعالیت هستند. معروفیت کباب گلپایگان باعث شده در بسیاری از مناطق دیگری از کشور نیز از این اسم استفاده نمایند و کباب خود را به مشتریان عرضه نمایند.
این کباب با نان تازه و سماقی که روی آن می پاشند اشتها را دو چندان می کند، به خصوص این که با سبزی ریحان و دوغ تازه گلپایگان همراه شود.
نوع گوشت و همچنین نوع پخت عالی این کباب در گلپایگان طی سالیان طولانی باعث شده تبلیغات این کباب به صورت دهان به دهان صورت گیرد. کباب گلپایگان ظرفیت های بسیاری برای معرفی دارد. یکی از مهمترین عوامل معرفی این غذا، برگزاری رویدادهای مختلف در گلپایگان است. اولین جشنواره ملی کباب گلپایگان، که در تاریخ ۹۷/۰۳/۳۱ برگزار می شود در راستای معرفی بهتر گلپایگان و تاریخ چند هزار ساله اش و همچنین کباب گلپایگان خواهد بود. امید است با ثبت مهارت پخت کباب گلپایگان در فهرست آثار ملی بیش از گذشته در شناساندن این غذای اصیل حرکت نمائیم.
تیم اناربارشاپ آمادگی خود را جهت حمایت از برگزاری رویداد جشنواره کباب گلپایگان اعلام می دارد.
با سلام سایت زیبا و جالبی دارید.
موفق باشید
تشکر از لطف نظر شما