عسل ماده ای غذایی ارزشمندی است که در درجه اول دارای اسید فرمیک است که زنبور آنرا برای حفظ عسل از فساد به آن اضافه می کند. این ماده ضد عفونی کننده طبیعی ضرری ندارد و ضد روماتیسم است و در عین حال نیرو بخش است. قندش یک قند بسیار خوبی است و مقوی قلب است و سبب بهبود وضع فشار مایعات بدن می شود و کمی و زیادی فشار خون را علاج می کند.برای کبد بسیار نافع است و امراض کبدی را معالجه می کند.
در مورد زخم معده و زخم اثنا عشر بایستی صبح ناشتا یک قاشق سوپ خوری عسل بخورند و یک ساعت هیچ چیز میل نکنند. اگر در مدت یکماه اثر نیکو ظاهر نشد بایستی مقدار آنرا اضافه کرد، یعنی ۵۰ تا ۱۰۰ گرم عسل را مصرف نمود و تا ظهر چیزی دیگر نخورد.
یک قاشق سوپ خوری عسل را در یک چهارم لیتر آب ریخته و بجوشانید یک داروی مفید برای غرغره کردن بدست می آید که بهترین انواع گلو درد است. با این مایع می توان چشم را هم شست.
برای درمان سوختگی مرهمی از عسل و روغن زیتون به مقداری مساوی می توان درست کرد. برای معالجه برفک اطفال و اشخاص بالغ، آب لیمو را با عسل مخلوط کنید و یک قاشق چای خوری آنرا در دهان ریخته و مدت زیادی در دهان نگاه داشته و مضمضه نمائید. و همچنین برای فک و سایر دردهای دهان یک مطبوخ از برگ گل سرخ درست کنید و به هر استکان آن یک قاشق سوپخوری عسل افزوده و در دهان مضمضه و یا غرغره نمائید.
عسل ماده ای است که آنرا به همه مخصوصا زنان باردار توصیه شده است. دلیل این توصیه شدید، دارا بودن بهترین ویتامین ها و ارزش غذایی بالای این ماده ارزشمند است.
جهت تهیه بهترین نوع عسل طبیعی می توانید به بخش خرید عسل در فروشگاه اناربارشاپ مراجعه نمایید.